610 015 517 corralneri@gmail.com

Gent gran

1. Una excursió diferent a la natura: Visita interactiva a la granja.

On la gent gran reviurà el seu passat amb un somriure envoltats dels animals domèstics. El matí acabarà amb un PASSEIG EN CARRO. Posteriorment es servirà el DINAR (1er plat, 2on plat, postre, pa i aigua). Després de dinar podran gaudir de la sobretaula amb música per a ballar.

Horari: de 10 a 17 hores (Activitats dirigides de 10 a 13,30 hores)

Preu: 10 € activitats + 10-15 € menú (possibilitat de portar-se picnic). Aquest preus són vàlids pels mesos de Setembre, Octubre, Novembre, Desembre, Gener i Febrer.

2. Seguir aprenent, seguir creixent amb cavalls i animals.

Amb aquesta activitat, la gent gran entrenarà les habilitats socials i personals. Milloraran el seu estat d’ànim, la seva empatia, coneixeran i expressaran amb llibertat les seves emocions i aprendran a reconèixer-les i gestionar-les, respiraran natura, i sobretot riuran molt. Tot això ho faran acompanyats dels nostres educadors emocionals, que els hi prepararan dinàmiques i jocs molt profitosos!

Horari: De 10 a 17 hores (Activitats dirigides de 10 a 13,30 hores). Posteriorment dinar i sobretaula.

Preu: 10 € activitats + 10-15 € menú (possibilitat de portar-se picnic). Aquests preus són vàlids pels mesos de Setembre, Octubre, Novembre, Desembre, Gener i Febrer.

3. Els animals us visiten al vostre centre!

Us oferim la possibilitat de portar-vos els animals al vostre centre, per a passar una estona diferent!

El preu augmentarà en funció de la població a la que ens haguem de desplaçar.