610 015 517 corralneri@gmail.com

Teràpies per a infants i famílies

Quines teràpies oferim?

Per a infants:

https://www.youtube.com/watch?v=li4aqkTa6sc

Per nosaltres, el millor tractament envers qualsevol tipus de problema tan si és psicològic, físic, emocional o social és el contacte directe amb la natura i amb els animals. Els valors que aquesta ens aporta facilita les intervencions des del primer moment.

Durant l’estona de teràpia, es viuran i disfrutaran unes emocions diferents a les habituals a banda d’aconseguir els objectius proposats amb rapidesa gràcies a la motivació dels nostres coterapeutes, els animals. Serà un espai de benestar i llibertat per a l’infant.

Creiem en els beneficis d’aquest tipus de teràpies i ens fa feliç ajudar a les persones a millorar la seva vida a través dels nostres animalons.

 

Equitació i sessions per a adolescents:

https://www.youtube.com/watch?v=czyBA3CyS5M

L’adolescència és una edat complicada, jo sempre dic que a l’adolescència tots i totes ens «perdem» i cal retrobar-nos.

Oferim un espai on els i les adolescents podran crèixer, conèixer-se, gestionar-se, expressar-se, cuidar-se, connectar-se, equilibrar-se…

Els nostres cavalls els acompanyaran en aquest viatge d’autoconeixement i  consciència.

 

Per a famílies:

https://www.youtube.com/watch?v=oAHgyhw9LTA

Sovint m’arriben famílies a consulta «desperades» amb els seus infants perquè volen «curar-los» ràpid. La «culpa» sovint és sempre del nen/a. » És que és així… es que fa això…».

I jo sempre pregunto… i vosaltres, que formeu part del seu sistema, com sou? Quins patrons us regeixen la vida? Us ressona alguna cosa el que fa el vostre fill o filla? Les seves pors són les vostres? És tan insegura la teva filla perquè tu mare, ets insegura? No tolera la frustració perquè no heu sapigut posar límits?

Després de quasi 10 anys veient infants a teràpia, he comprovat que els resultats i la millora en els infants, s’aprecia molt més ràpid si tota la família s’hi involucra. I involucrar-se vol dir que pare, mare, s’ha de revisar com està i sota quins patrons viu.

Utilitzem les sessions familiars per veure els rols, les actituds de cada membre.. i veure com es relaciona la família. És molt més fàcil llavors, veure i entendre què passa i on s’ha de millorar.

El conjunt família aporta molt en relació amb la causalitat dels problemes que sorgeixen.

En una família no hi ha un únic «culpable», sinó que els problemes i símptomes es deuen precisament a deficiències en la interacció familiar, o als punts febles i traumes de cada membre de la família (tots i totes portem una motxilla que si no resolem la traspassarem als nostres fills i filles).

La família hauria de ser un sistema en constant transformació, les situacions van canviant i s’ha d’anar adaptant a les diferents etapes de la vida.

Tota família hauria de viure la majoria del temps des de la seguretat, l’admiració, l’alegria i la curiositat.

Què podem treballar a les sessions?

 • Estimulació precoç per a infants
 • Gestió de la ira, la ràbia, la impulsivitat…i qualsevol conducta agressiva
 • Millora del llenguatge i de la comunicació
 • Millora de la lectura
 • Millora del càlcul i la lògica-matemàtica
 • Adquisició d’ habilitats bàsiques motrius (coordinació, equilibri, psicomotricitat…)
 • Desenvolupament i creixement personal
 • Educació i Intel.ligència emocional
 • Autoconcepte, autoestima i confiança en un mateix
 • Adquirir responsabilitats i rutines
 • Adquirir habilitats socials
 • Empatia

A qui van dirigides les sessions?

 • Nens i nenes
 • Adolescents
 • Famílies
 • Diversitats funcionals
 • Paràlisis
 • Autismes, TDA i TDAH
 • Estrès post-traumàtic
 • Problemes emocionals
 • No tolerància a la frustració
 • No acceptació de límits

Metodologia

Les terapeutes de la Granja formades en zooteràpia, coaching assistit amb cavalls, educació emocional i intervencions assistides amb animals, analitzaran cada cas particular, estudiant la situació de cada usuari de manera individualitzada mitjançant entrevistes amb els pares / mares / tutors / educadors / psicòlegs / psiquiatres, etc… per tal d’establir els objectius a assolir.

Gràcies a aquestes entrevistes es dissenya la teràpia específica establint l’animal o animals que més s’adeqüin a les necessitats específiques de l’usuari.

Testimonis

E.A.

«Darme cuenta de que algo no iba bien era lo mejor que podía pasar para tomar acción. El día que nació mi hijo también renací yo. O incluso antes, durante el embarazo. Una Eva que no había existido antes y que imaginé de forma distinta.

Como todas, hago las cosas lo mejor que sé y puedo, creyendo que todo está bien. Pero nuestras vivencias hasta el momento están presentes sin apenas darnos cuenta. Yo, queriendo respetar los ritmos de mi hijo y escuchando sus necesidades, me desconecté de las mías y me convertí en una madre permisiva que poco ayudaba a la autonomía de un pequeño que está creciendo y aprendiendo al 1000×1000.

Desde el sistema ordinario no nos daban demasiadas soluciones así que buscamos una terapia para poder realizar en familia con el objetivo de mejorar las relaciones entre nosotros. El entorno es increíble y por primera vez sentí. Entendí. Dejé de estar tan perdida. Y supe que era el momento de empezar a trabajar con @gemmaneriterapies y seguir avanzando en este camino de crecimiento personal.

Después de aquella sesión en familia que ya nos sirvió de mucho, fui a mi terapia individual en la que tuve que escuchar mi cuerpo. ¡Y parece fácil! Pero cómo me cuesta. Lo que más me flipa y me llega es el trabajo con los caballos. Tuvimos un primer contacto y fue totalmente revelador.

Mi sesión fue el viernes y he pasado todo el fin de semana con la sinergia de aceites esenciales Believe. Sobre los hombros, en el difusor, inhalado y en roll-on. Me apetecía y me llamaba. Tengo muchas ganas de volver y sentir de nuevo para llegar a mi yo más interior, que asusta pero lo necesito. Y con ello la relación con mi hijo seguro que cambiará.»