610 015 517 corralneri@gmail.com

Team building

TEAM BUILDING PER A EMPRESES

Realitzem jornades de team building per a empreses en plena natura i amb l’acompanyament dels cavalls i altres animals de la nostra granja.

Oferim al seu equip un dia lluny del soroll de la ciutat, un dia de tranquil.litat, de respirar natura, de tornar a connectar amb un mateix i amb tot l’equip.

En aquest espai natural, es crearà un clima emocional que reforçarà els vincles del grup.

El treball en equip, serà primordial per assolir junts i juntes els objectius que es plantejaran. Amb els cavalls, podreu observar com funciona el vostre equip i què heu de millorar per arribar als objectius de la manera més equilibrada possible.

Els cavalls ens exigeixen coherència, lideratge i constància… així doncs, seran els millors mestres d’aquesta jornada de creixement personal i d’equip.

L’aprenentatge amb cavalls ens dóna la oportunitat de:

– Obtenir un feedback instantani sense judici (ens fan de mirall de les nostres emocions)

– Reconnectar amb nosaltres mateixos

– Aconseguir cooperar

– Aprendre a comunicar-nos efectivament

– Identificar les nostres creences limitants i possibilitar la opció de canviar i actuar de manera diferent

– Aprendre a liderar

– Posicionar-nos en l’AQUÍ i l’ARA

– Confiar un un mateix/a i en els altres

– Identificar els diferents rols dels membres de l’equip

Les activitats amb cavalls combinades amb altres dinàmiques de risoteràpia, faran d’aquesta jornada un dia molt especial!

Totes les activitats amb els cavalls són peu a terra, no es precisa cap tipus d’experiència prèvia amb cavalls.

Possibilitat de servei de càtering si voleu dinar a les nostres instal.lacions!

Més info i reserves: gemmaneriterapies@gmail.com o al 610015260

 

 

Equips de Treball-Team Building

Us oferim una proposta original i diferent per a sorprendre els membres de la seva empresa.

Durant el matí organitzarem diferents dinàmiques amb cavalls (no cal cap coneixement previ sobre aquests animals, ja que totes les dinàmiques són des del terra) i sense, per a treballar els objectius que més desitgin: cohesió, comunicació, cooperació, confiança, treball en equip…

Durant la jornada també incloem activitats de risoteràpia, intel.ligència emocional, despertarem els sentits…
Podem dissenyar el pla del dia i les dinàmiques a mida en funció dels objectius que com a empresa vulgui treballar. Serà una experiència amb els 5 sentits i en plena natura. Una jornada de desconnexió i de respirar tranquil.litat. I sobretot, gaudireu i riureu en un context diferent de l’ habitual.

Si voleu dinar a les nostres instal.lacions, tenim una carta de menús. No dubteu en demanar-nos-la. El dia i l’ horari, és a convenir. Preus a consultar en funció del grup i dels tallers.

I tot això… per què amb cavalls?

Els cavalls són animals herbívors i presa, per tant l’ emoció que els mou és la por i per això sempre estan pendents del que succeeix al seu entorn per a poder identificar els perills. Els cavalls no ens jutgen mai, simplement reaccionen a la nostra actitud, a la nostra emoció i a la nostra energia. Si connectes amb tu mateix, amb la teva parella, o amb el teu equip de treball, seràs capaç de connectar amb un cavall i crear una sintonia màgica.

Durant les sessions es proposaran activitats i dinàmiques (totes peu a terra, per això no cal experiència prèvia amb cavalls), a través de les quals es plantejaran objectius per a que la persona, les parelles o l’ equip assoleixin. Durant aquestes activitats, els cavalls reaccionen fent de mirall de les actituds dels humans, i és en aquest moment en que es pren consciència i es poden generar els canvis que es desitgen.

Els cavalls són mestres i ens ensenyen a desenvolupar habilitats emocionals i crear relacions positives amb nosaltres mateixos amb els altres.

També disposem de servei de càtering.