610 015 517 corralneri@gmail.com

Casal de Vacances

Casal de vacances

UN ESTIU DIFERENT PELS TEUS FILLS I FILLES?

 

Amb l’experiència adquirida durant 25 anys oferint els nostres serveis, els nostres objectius són afavorir el contacte  del nen/a amb les tasques habituals duna casa de pagès relatives als animals i l’hort, a través de tallers, activitats dinàmiques, pedagògiques i alhora divertides; aconseguint uns aprenentatges basats en l’aspecte lúdic propi dels mesos d’estiu.

Volem oferir uns equipaments suficients per a afavorir el contacte directe dels nens/es amb els animals domèstics, les tècniques  agràries i ramaderes, i un coneixement del medi natural i de l’educació ambiental, educant en valors i en intel·ligència i educació emocional.

En definitiva, mantenir una convivència entre nens i nenes que comparteixen una mateixa afició: els animals i la natura.

Cada setmana es faran grups amb nens i nenes d’edats compreses entre els 3 (infants que estiguin cursant P3) i els 12 anys. Quan sigui convenient també es faran activitats conjuntes per afavorir la convivència. Faran noves relacions, s’ajudaran uns als altres, afavorint el respecte per la natura, pels animals domèstics i pels companys i companyes i monitors i monitores.

En totes les activitats els infants tindran una participació activa i experimental, amb nous descobriments dia a dia. Ens agrada motivar als nens i nenes per a que siguin la millor versió d’ells mateixos!

Tot l’equip són professionals del món del lleure, de l’educació i de l’educació emocional i del món animal. Persones formades i titulades, amb il·lusió i vocació.

La nostra empresa diposa de les corresponents assegurances d’accidents, responsabilitat civil, LOPD, riscos laborals, està correctament declarada com a nucli zoològic pel Departament de Ramaderia i Pesca i compleix la normativa del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya corresponent als casals d’estiu.

Inscripcions obertes a partir del 15 d’Abril del 2024!

Sol·liciteu la informació i el full d’inscripció a casalcorraldeneri@gmail.com

[dss_masonry_gallery images=»1222,915,910,911,912,765,764,710,742″ columns=»3″ use_overlay=»off» _builder_version=»4.16″ animation_style=»fade» animation_direction=»left» global_colors_info=»{}» _i=»0″ _address=»2.0.0.0″ /]