610 015 517 corralneri@gmail.com

Sessions individuals

AGAFA LES REGNES DE LA TEVA VIDA: Sessions individuals per a adults.

Ansietat, depressió, estrès?

Sents que la vida pesa massa?

Intentes fer coses diferents però els resultats són sempre els mateixos?

Has viscut violència física o verbal en algun moment de la teva vida?

No t’agrada com ets?

No entens perquè fas el que fas?

Et saps la teoria a la perfecció però et costa molt canviar i passar a l’acció?

Et desequilibres sovint?

Sents que portes una motxilla que pesa i que no has pogut buidar mai?

Vas viure una infantesa complicada?

Has viscut alguna situació traumàtica?

Penso i sento, que puc acompanyar-te.

Sóc Gemma Cos, apassionada de la natura i dels cavalls (que han sigut els meus millors mestres) enginyera agrícola, experta en educació emocional, en coaching assistit amb cavalls, zooterapeuta, risoterapeuta i equinoterapeuta social.

Fa 8 anys la vida em va donar un cop molt fort, i des de llavors em dedico a millorar-me com a persona i aprenc a viure cada dia. Em dedico a acompanyar a persones en els seus processos de canvi per aconseguir el seu benestar i equilibri, i com a resultat final: amor propi i llibertat.

 Et proposo que vinguis a «consulta» (i poso consulta entre cometes perquè penso que no és una consulta qualsevol… sinó un espai natural, un espai de benestar…) perquè et donis la oportunitat de veure com et relaciones amb els altres i amb tu mateixa, de sentir-te des de la presència, de relaxar-te, de conscienciar-te… que et donis un temps només per a tu tornant l’equilibri al teu sistema.

Al costat dels cavalls podràs entendre què fas i com ho fas, i a partir d’aquí t’acompanyaré per a que puguis aprendre a viure des de la seguretat, de la manera més sana i bonica possible.

Vols aquest regal per a TU?

T’espero!

Testimonis

N.P.

Jo sempre dic que el destí ens posa a l’ abast tot alò que necessitem, això sí, hem d’ estar atents, doncs qualsevol cosa que ens trobem pot ser una gran oportunitat. I això és el que m’ ha passat a mi, sempre atenta a tot el que m’ envolta, un bon dia em vaig creuar amb uns fantàstics cavalls.
He descobert un món amb ells. Em fan de mirall, em reflexen a on estic, com es troben les meves emocions… ells no enganyen, són un reflex pur del meu estat emocional. Amb ells he après i estic aprenent: confiança, lideratge, seguretat, viure l’ aquí i ara… En fi, els cavalls em proporcionen un ben estar amb el qual estic aprenent a encaminar la meva vida i a aconseguir el meu objectiu. Un agraïment molt profund a aquests animals tan especials

I.P.

«Em vaig apuntar amb l’objectiu d’enfortir l’autoestima i confiança en mi mateixa. No només he pogut aconseguir el meu objectiu, sinó que m’has ensenyat amb els cavalls ha superar les meves expectatives.
He après l’important que és la motivació per moure’ns, a fixar-me objectius clars i a anar per ells. Els cavalls m’han ensenyat el sensible que són a les emocions, si estàs trist t’acompanyen i enforteixen, però si et sents superior s’aturen i et rebutgen. M’han ensenyat l’important de creure en un mateix sense passar per damunt de ningú.
Sens dubte una experiència molt enriquidora que no oblidaré.»

C.C.E

«L’alliberament.

Quan la Gemma em va dir de provar una sessió nova no vaig dubtar.
Al principi estava molt nerviosa, però ella va preparar l’espai i em va calmar.
Vam començar a xerrar i poc a poc vaig anar escoltant el meu cos.
Fa temps que el meu cos m’estava dient alguna cosa, però jo no sabia que volia.
En aquell moment, després de controlar i que la Gemma em digués com posicionar-me va començar tot.
Al principi em feia por, la por que fa que molts cops freni el meu cos, però allà no estava per frenar, sinó per deixar anar, per alliberar.
Primer el cantó esquerra, mai havia sentit una cosa igual. Un cop alliberat tota aquella part tocava el terra, pesava, sentia aquella part del cos. L’altre era com si hagués desaparegut, després la part dreta el mateix , i poc a poc vaig anar sentint com un relaxament, una pau, tocava les mans el terra, ho necessitava. Mai hagués imaginat que el meu cos necessités tocar la terra. Connectar d’alguna manera.
Em sentia una mica més lleugera. Alliberada d’alguna forma.
L’arrelament.

La segona posició va connectar amb mi directament amb el trauma. No m’ho podia creure en dos minuts, ja veia les cames trontollar, em vaig espantar moltíssim però una vegada més la Gemma em va acompanyar a treure això de dins meu.
Com si de dins sortís una energía que havia estat a dintre meu arrosegant-me cap a un pou…
Tenia ràbia, ràbia continguda, tenia por, tenia que treure tot allò de dintre meu. Era massa dolorós per retindre-ho dins meu.
I va sortir, vaig acabar suada, plorosa. Quan vaig obrir els ulls m’havia mogut del lloc.
Vaig estar escoltant el cos, flotava, no podia parlar, però la sensació era de calma absoluta. Quan em vaig poder aixecar, allò no havia acabat, vaig començar a espolsar-me les cames com si tingués necessitat de netejar.
A l’arribar a casa em vaig dutxar i allà en la meva intimitat, va ser.
Els peus em tocaven el terra d’una manera molt especial. Notava tots els dits, la planta i el taló tocant a terra. L’esquena recta, el cap amunt.
Una lleugeresa, però sobretot notar el terra sota els meus peus d’una manera que mai havia sigut conscient. Vaig arrelar. Ara després d’uns dies, segueixo amb aquesta sensació de calma, sento que ja no tinc aquell pes sobre meu i sobretot sento que no miro el terra i veig un buit. Miro cap amunt amb els peus on han de ser. Per primer cop, puc dir que sento on sóc en tot moment. Gràcies Gemma per tant.»

A.V.B

«Hubo un momento en mi vida que decidí ser invisible. Me fue útil, pero el precio a pagar es que se convirtió en mi estado por defecto de funcionamiento la gran mayoría del tiempo. Excepto cuando hablo de yoga y te digo que gires las aquí o allí 🙄😜

Gracias a @gemmaneriterapies y estoy aprendiendo a regular esa ausencia y a llenarla con mi propia presencia.

Y los caballos 😍 me estan enseñando que hay dentro mio y como regularlo. Es algo indescriptible.

Con muchas ganas de practicar lo aprendido y volver otra vez.»