NOM
DATA
PREU
3-99 anys
PREU
1-2 anys
 
TALLER ADULTS: Natura i cavalls, acupuntura, consciència i benestar

Us hem preparat un matí en plena natura i en connexió amb la terra, per tornar al cos, per tornar cap a vosaltres. La jornada consistirà en una caminada conscient i bany de bosc, activitats de presència i consciència amb i sense cavalls, i acabarem el matí amb un tractament senzill d'acupuntura per relaxar i equilibrar l'energia mental i espiritual per tal d'aconseguir relaxació i regeneració. Horari: 10 a 14 hores INVERSIÓ: 65 euros (inclou esmorzar). Si ho vols regalar, et farem un VAL REGAL per a que ho regalis aquest Nadal!

DATA:
29-01-2022
PREU 3-99 ANYS:
65 €
PREU 1-2 ANYS:
0 €
PRIMERA VISITA FAMILIAR DE L'ANY + Bit Versions

Podreu conèixer i donar menjar als animals de la Granja, saltar als saltadors, tirar-vos per la tirolina, jugar al laberint, al parc i a la selva parc, fer tir amb arc... i música en directe al migdia amb Bit Versions!

Horari: d'11 a 16 hores

Si voleu podeu portar-vos el dinar o dinar aquí del nostre servei de bar NERINYAM!

Us esperem!

DATA:
06-02-2022
PREU 3-99 ANYS:
12 €
PREU 1-2 ANYS:
8 €
TALLER ADULTS: Relax, cavalls i sonoteràpia
Natura, música, cavalls, relax, connexió... Us hem preparat una sessió amb cavalls i una de sonoteràpia amb bols tibetans! Una combinació perfecta per a regenerar el teu cos, la teva ment i tot el teu sistema! INVERSIÓ: 60 euros (inclou: esmorzar, 1 sessió amb cavalls i 1 sessió amb els bols i estada de tot el matí a les nostres instal.lacions)
DATA:
13-02-2022
PREU 3-99 ANYS:
60 €
PREU 1-2 ANYS:
0 €
VISITA FAMILIAR: EL CARNAVAL MÉS ANIMAL

Podreu conèixer i donar menjar als animals de la Granja, saltar als saltadors, tirar-vos per la tirolina, jugar al laberint, al parc i a la selva parc, fer tir amb arc... i per celebrar el CARNAVAL gadireu d'una sessió amb Sergi Shine presentant MAAMBO, un show de música afrollatina i percussió, una sessió alegre, colorida i tropical!

Totes les persones que vinguin disfressades gaudiran d'1 consumició gratuïta!

Podeu portar-vos el dinar o dinar aquí del nostre servei de bar NERINYAM!

Horari: d'11 a 16 hores

DATA:
20-02-2022
PREU 3-99 ANYS:
12 €
PREU 1-2 ANYS:
8 €